„Koliko su naši politički protivnici uznemireni i usaplahireni govori i činjenica da se gospodin Dodik u protekla tri isključivo bavi sa mnom i sa našim pobjedničkim kandidatom gospodinom Ivanićem. Mi idemo u pobjedu i idemo da radimo i stvaramo, zajedno sa poštenim i sposobnim ljudima koji su prije svega odgovorni. Sa ljudima koji će u hidroelektrani Višegrad praviti pozitivne rezultate, umjesto negativnih, poručio je večeras na predizbornom skupu u Višegradu kandidat SzP za predsjendika Republike Srpske Vukota Govedarica. “To je ono što je potrebno svakom čovjeku u Srpskoj, to je ono što je potrebo stanovnicima Višegrada, Foče, Čajniča, Rudog i ostalih mjesta“, rekao je Govedarica.

„Ja sam uvjeren da smo mi na dobrom putu i da će 7. oktobra borba poštenih protiv nepoštenih, odgovornih protiv neodgovornih, dostojanstvenih i razumnih protiv bahatih doći do svog konačnog cilja, tada ćemo da trijumfujemo i sljedeći dan krećemo da radimo za Republiku Srpsku i to je ono što nam je danas najpotrebnije“, istakao je Govedarica.Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva Mladen Ivanić rekao je da on i tim koji stoji iza njega i Vukote Govedarice garantuju stabilnu Srpsku – i mir i sigurnost, ali i ekonomsku stabilnost.

”Pogledajte intervjue i nastupe SNSD-ove vlasti – nijedne riječi o ekonomiji, o praznim novčanicima, o stvarnom životnom standardu. Samo o izmišljenim, bombastičnim, kao, napadima, od kojih nas oni, kao, brane. Mi se ne kockamo sa Srpskom, mi je čuvamo i imamo konkretan plan za obnovu Srpske”, rekao je Ivanić.Ivanić je pozvao ljude da izađu na izbore, jer samo tako mogu da spriječe da neko drugi iskoristi njihov glasački listić.

BN TV – R.Tasić

Vezane objave