Sekretari opštinskih sekretarijata podneli su krivičnu prijavu Upravi policije protiv NN lica pripadnika neidentifikovanog obezbeđenja zbog zabrane ulaska na svoja radna u Opštini Budva

Potpredsednik Opštine Budva Marko Marković, sekretar Sekretarijata za zaštitu imovine Nikola Plamenac, sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Milijana Vukotić – Jelušić, v.d. sekretarke Sekretarijata za privredu Slavica Maslovar, v.d. sekretara Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj i sekretar Sekretariajta za komunalno stambene poslove Srđan Gregović podneli su krivičnu prijavu Upravi policije protiv NN lica, pripadnika neidentifikovanog obezbjeđenja, prenosi RTV Budva. Kako između ostalog, u prijavi, oni su neovlašćeno boravil u prostorijuma zgrade Opštine Budva i onemogućavali starešinama organa uprave Opštine Budva dolazak na svoja radna i sprečili svim zaposlenima u Opštini Budva dolazak na svoj radna i uz fizički kontakt ugrožavali im sigurnost i pravo na rad.


Prethodno je na službenom ulazu u zgradu Opštine Budva došlo do tenzija. Policija je primenila silu i jedan mladić je povređen. To je izazvalo revolt okupljenih koji su uzvikivali „nećemo mafiju“.

Službenici privatnog obezbeđenja su izgurali su iz zgrade Opštine Budva predsednika Opštine Marka Carevića.

Vezane objave