Kada pomislimo da smo čuli najbolnije priče i vidjeli najteže slučajeve dogodi se gostovanje Hajrudina Hrape iz Sarajeva u Hayatovoj emisiji “Ispuni mi želju”.

Njegova teška sudbina i najbolnija životna priča koju smo čuli u posljednje vrijeme pokazala je svu surovost života. Tešku priču prekidale su Hajrudinove suze i jecaji, jer sadašnjost je teška, a prošlost još teža i bolnija.

Supruga Satka je na dijalizi već 13 godina. Lijekovi koje treba da koristi su veoma skupi i nisu u mogućnosti da ih redovno kupuju. Pored toga supruga Satka ima i karcinom kože. Sve ove nedaće ostavile su dobok trag u duši ovog čestitog čovjeka. Ali sve ovo nije nište u poređenju sa tragedijom koja ih je zadesila u samo dvije godine. Za dvije godine Hajrudin i Satka su ostali i bez sina i bez kćerke. Godine 2013. umro im je sin, a dvije godine poslije i kćerka.

Ukoliko smatrate da možete, poslušajte ovo bolnu i tužnu životnu priču, a ukoliko želite lično razgovarati sa Hajrudinom i možda mu olakšati teške dane, možete ga kontaktirati putem telefona 061 627 869.

Related posts