Predstavnici kompanije “Thomas Cook” iznijeli su u petak na sastanku u Ministarstvu trgovine i turizma Republike Srpske prijedloge o mogućim oblicima promocije turističkih kapaciteta Republike Srpske.

Na sastanku koji je održala ministrica trgovine i turizma Dragica Kovač razgovarano je o potencijalnim načinima saradnje sa najvećim turoperatorom u svijetu radi promocije turističke ponude Republike Srpske na stranim tržištima, poput zemalja Zapadne Evrope.

Predstavnici kompanije “Thomas Cook” iznijeli su prijedloge o mogućim oblicima promocije turističkih kapaciteta Srpske, o kojima su imali priliku da se upoznaju tokom prethodnih dolazaka i obilazaka najznačajnijih destinacija u Republici Srpskoj.

Kovačeva je pohvalila interesovanje turoperatora iz Britanije za saradnju sa Republikom Srpskom, te je navela da će svaki prijedlog o unapređenju promocije biti razmatran u skladu sa interesima predstavljanja RS na drugim tržištima.

Na sastanku je potvrđeno da će u narednom periodu biti razmatrane informacije o daljoj saradnji ministarstva i turističke kompanije.

Kompanija Thomas Cook ima poslovnice širom svijeta i svake godine bilježi više od 19 miliona korisnika turističkih usluga.

Predstavnici kompanije su u višednevnim obilascima posjetili destinacije u Republici Srpskoj, uključujući Jahorinu, Višegrad, Banjaluku i Sutjesku.
Indikator.ba

Vezane objave