Stojanka Stojanović (72), u javnosti poznata kao baka Coka, pronađena je danas mrtva u svojoj kući na Zvezdari, saznaje Kurir. Telo je pronađeno sa nožem zabodenim u grudi, a pored nje je pronađeno oproštajno pismo.

Ovo je samo posljednji u nizu jezivih događaja koji su obilježili ovaj crni četvrtak.

Naime tokom današnjeg kako u Beogradu tako i širom Srbije, dogodila su se jezive tragedije, od brutalnih ubistava i samoubistava…

U beogradskoj opštini Voždovac su pronađena tijela supružnika. Ustanovljeno je da se radi o ubistvu i samoubistvu u porodičnom stanu u Ulici Generala Andrija na broju 28. Suprug Dragoljub N. (62) pištoljem je ubio svoju suprugu Vesnu N. (57), a zatim izvršio samoubistvo.

– Nismo čuli ništa, poslije smo pročitali i vidjeli da se radi o njima. BIli su normalna porodica, oboje su bili zaposleni, ko zna šta se desilo čovjeku pa je tako nešto uradio – rekao je jedan od komšija.

U Bulevaru kralja Aleksandra ovog popodneva dogodila se teška saobraćajna nesreća na šinama, u kojoj je poginuo Miroslav V. (85). Naime, njegova torba zakačila se za vrata tramvaja prilikom izlaska pa ga je vozilo vuklo desetina metara. On je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Crni niz nastavio se samoubistvom žene (65) u beogradskoj opštini Palilula. Ona je skočile sa jedne od zgrada u ovom dijelu prestonice.

je u selu Provo kod Vladimiraca pronađena mrtva devizna penzionerka Ivanka R. (78). Ona je nađena u lokvi krvi u spavaćoj sobi u kući gde je živjela sama. Žena je imala povrede glave a policija je utvrdila da je Ivanka ubijena.

Starica je radila u Austriji. Komšije koje su je pronašle tijelo kažu da je u kući izvršena premetačina, ali se za sada ne zna motiv ubistva ni kada je tačno počinjen zločin, ali komšije kažu da je nisu vidjele od prekjuče.

Boban J. (61) provređen je u svojoj kući u Krfskoj ulici u Požarevcu kada je eksplodirao kotao peći za parno grijanje. On je odmah je prevezen u požarevačku bolnicu kako bi se utvrdio stepen povreda.

U Novom Sadu došlo je do katastrofalnog požara u jednom soliteru u kom su izgorela dva stana a jedna djevojka je prebačena u bolnicu jer se nagutala dima.

Veliki požar oko 13.30 sati izbio je u stanu na 13. spratu zgrade u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu. Plamen je prvobitno izbio na 13. spratu zgrade, da bi zahvatio i dio stana na 14. i 15. spratu.

Vezane objave