Screenshot 2020 05 20 Dejan Grubešić 🇷🇸 🇮🇱 на Твитеру Konačno Da Znamo šta Sve Spada Pod Hrvatske Zemlje Https T Co 66y[...]

Hrvatski admiral u penziji Davor Domazet Lošo (72) izneo je šokantne tvrdnje navodeći da cela Bosna i Hercegovina, kao i delovi i Crne Gore pripadaju .

„Ovo nema veze sa Drugim svetskim ratom, ali zna se da je cela Bosna i Hercegovina zapravo hrvatsko kraljevstvo, to je hrvatska zemlja. Neka bude jasno svima, hrvatska zemlja je i Boka Kotorska, sve do Ulcinja, odnosno južno do Budve“, je Lošo gostujući na Osječkoj televiziji.„Takođe, da Srbima ne govorim da je hrvatska zemlja Srem, Bačka i delovi Banata“, dodao je admiral.Admiral Lošo je naglasio da globalističkim levo liberalnim centrima nisu interesantne levo liberalne političke stranke, jer u njima imaju sigurna uporišta i oslonce, pri čemu je i za HDZ rekao da je „otet hrvatskom narodu“ uprkos još snažnoj emotivnoj vezi i dela članstva i biračkog tela prema tom pokretu zbog formiranja hrvatske države.


Lošo da je Hrvatska izložena „nikada žešćim velikosrpskim zahtevima i namerama, čiji je eksponent Milorad Pupovac, kao i nikada nestalim italijanskim, mađarskim, ali i novonastalim muslimansko-bošnjačkim ciljevima, koji se jasno vide u udarima na Katoličku crkvu u “.

Inače, Lošo je bio savetnik prethodne predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, koja ga je smenila 2017. godine, nakon dve i po godine na funkciji, prenosi B 92.

Related posts