Pjevač Aki Rahimovski ispraćen je danas na večni počinak na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja, a kada je počela sahrana tačno u 15 časova na 150 radio-stanica u Hrvatskoj puštena je ista pesma.

Parni valjak je na svojoj Fejsbuk stranici objavio da će danas više od 150 radio-stanica u 15 sati pustiti istu pjesmu, piše Blic.

– Akiju u čast, danas tačno u 15 sati, za vrijeme njegovog ispraćaja na Mirogoju, više od 150 radijskih stanica širom Hrvatske i regije emitovaće pjesmu pod imenom “Ponovo” — posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao – stoji u njihovoj objavi.

Akijevi saradnici iz “Parnog valjka” oglasili su se saopštenjem kada je njihov prijatelj iznenada preminuo.

– Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i saborac, Aki – čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i nevjerici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju da dajemo izjave za medije – počeli su oni.

– Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove porodice i benda molimo za razumijevanje. Ovim putem želimo da se zahvalimo publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izjavama saučešća.