Ivan Sedlo

Nemanja Tešanović (28), fudbaler iz Broda, poginuo je u subotu nakon što je sletio mercedesom u mjestu Liješće, kod Broda, dok je istog kod Hadžića poginuo i Elmedin Hećo, džudista iz Sarajeva, kada se motociklom sudario s FIAT-om koji je vozio D.P. () iz Mostara, koji je takođe nastradao, pišu Nezavisne novine.

Tešanović je preminuo od posljedica nesreće, kada je oko pet sati mercedesom sletio s kolovoza, a s njim su u vozilu bili sugrađani Igor R. (23) i Siniša Ž. (23).

Iz Policijske uprave su naveli da je N.T. iz Broda, koji je upravljao mercedesom, podlegao zadobijenim povredama u UKC RS u Banjoj Luci, dok su I.R. i S.Ž. zadržani na liječenju u dobojskoj bolnici.Tešanović je jedan od bivših igrača FK Radnički, a potresnom porukom njegovi bivši saigrači oprostili su se od njega na društvenoj mreži.

Nije ovo lijep trenutak,nije uopšte.Danas je dan kad nas je napustio naš kolega,naš brat,Nemanja Tešanović,jedan od…

Publiée par FK"RADNIČKI" Brodsko Polje sur Samedi 13 juin 2020

“Momak koji je pojavom vedrio svaku prostoriju. Imamo mnogo uspomena, sve su dobre, jer nema osobe koja će reći loše za tebe. Ostavio si dubok utisak na sve nas. U ime kluba, u ime bivših igrača, u ime našeg prijateljstva, u ime svih građana ovog grada Broda, želimo da ti zahvalimo za sve. Nećeš biti zaboravljen, a sada igraj fudbal gore i zabijaj golove, a mi ćemo se vidjeti kada se sretnemo, na nekom boljem mjestu, u neko bolje vrijeme, jer ovaj svijet očigledno nije suđen za tvoju dobrotu”, napisano je, između ostalog, na zvaničnoj Facebook stranici FK Radnički Brodsko Polje.Istog oko 14.50 na lokalitetu Vukovići na putu prema prevoju u direktnom sudaru auta i motocikla poginula su oba vozača.

Danas nas je napustio Elmedin Heco covjek koji je osnovao Fitness klub Shark i uradio sve da klub bude na ovom nivou….

Publiée par Fitness club "Shark" sur Samedi 13 juin 2020

U ovoj nesreći takođe je ugašen život jednog sportiste, a nastradao je Elmedin Hećo, nekadašnji džudo reprezentativac BiH, koji je vozio motocikl, i sudario se s FIAT-om, koji je vozio D.P. () iz Mostara, koji je takođe nastradao.

Hećo je u posljednje vrijeme radio na fizičkoj spremnosti sa sportistima.

Vezane objave