Na području koje se nalazi u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Zvornik, tokom 12.07.2017. godine, evidentirane su četiri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa teškim tjelesnim povredama.
Na magistralnom putu Zvornik – Sarajevo, u mjestu Đugum, opština Bratunac, 12.07.2017. godine, oko 16,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali lice LJ.J. (1951) iz Srebrenice, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Golf“ i lice A.M. (1967) iz Vlasenice, koji je upravljao teretnim motornim vozilom marke „Volkswagen“.
U saobraćajnoj nezgodi, teške tjelesne povrede je zadobila R.J. (1954) iz Srebrenice, koja se nalazila na mjestusuvozača u putničkom automobilumarke „Golf“. Povrijeđenaje prevezena u Dom zdravlja Milići, odakle je upućenau Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.
Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac. O navedenom događaju obaviješten je dežurni Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Vezane objave