Pripadnici Policijske uprave Trebinje lišili su slobode lice inicijala A. J. zbog sumnje da je izvršio krivična djela „Spolna ucjena“ i „Krađa“.

Kako je saopšteno iz PU Trebinje, policijskoj stanici Trebinje je 16. avgusta 2021. godine prijavljeno da lice inicijala A.J. duži vremenski period uznemirava lice inicijala N.H. putem društvenih mreža, na da je sa lažnih profila javno objavljivalo više privatnih fotografija i video snimaka eksplicitnog sadržaja na kojima je N.H. Lice A.J. se takođe tereti da je jednom prilikom uzeo mobilni telefon marke „Samsung S8“ iz ruke N.H. i odnio sa sobom.

– Po naredbi Osnovnog suda u Trebinju, izvršen je pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi lice inicijala A.J. gdje su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju gore navedenih krivičnih djela- kaže se u saopštenju PU Trebinje i dodaje da je rad na dokumentovanju krivičnih djela u toku, a u narednom periodu biće podnešen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom Tužilaštvu u Trebinju.

Vezane objave