Booking.com

Muškarac iz Ugljevika čiji su inicijali D.M. (54) uhapšen je zbog sumnje da je ubio osamdesetdvogodišnjeg Simu Simića u naselju Ugljevička Obrijež, potvrdio je načelnik Policijske uprave Žarko Ćosić.
On je naveo da je osumnjičeni, koji je pod nadzorom Tužilaštva, s žrtvom bio u komšijskim odnosima, a policiji je odranije poznat po nasilju u porodici i sklon je alkoholu.

Kao mogući motiv ubistva, za koje je utvrđeno da je počinjeno davljenjem 11. februara, Ćosić je da je međukomšijska netrpeljivost.

“Ovo djelo je specifično, jer je prijavljeno u petak, 14. februara, i izvršilac je imao tri prednosti da sakrije tragove i pripremi alibi, bio je nejasan motiv ubistva, a dežurni ljekar je ocijenio da je u pitanju zadesna smrt”, naveo je Ćosić.

Prema njegovim riječima, iskusni policijski inspektori su uočili povrede na tijelu i druge sumnjive tragove, zbog čega su insistirali na obdukciji.Obdukcioni nalaz pokazao je da je riječ o nasilnoj smrti davljenjem koja je nastupila tri prije nego što je tijelo pronađeno u kući u kojoj je starac živio sam.

Vezane objave