Dragan Ševo, osumnjičen za ubistvo monaha Stefana uhapšen je danas u Banjaluci, potvrđeno je reporteru ATV-a na licu mjesta.

Ševo je lociran kod banjalučkog hotela Nana, a uhapšen je nakon pregovora.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

Lice je uz jake policijske snage upućeno u Univerzitetsko-klinički centar na ljekarski pregled, nakon što se sam povrijedio nožem prilikom hapšenja.

Monah manastira Glogovac, otac Stefan, ubijen je ponedjeljak. Za ubistvo se sumnjiči Dragan Ševo iz Banjaluke.Njegov saučesnik za koga se pretpostavlja da ga je vozio nakon ubistva uhapšen je. Prema našim saznanjima monah Stefan zadobio je dva uboda nožem. Jedan u grudni koš jedan blizu srca. Uspio je da pozove drugog monaha koji nije bio u manastiru kobne večeri, i da mu kaže šta se desilo.

Nagađa se da bi motiv mogao da bude koristoljublje jer je nestao novac sa mjesta gdje su ga u manastiru držali, a radi se o stotinak maraka. Osumnjičeni je, navodno, imao i problema sa narkoticima. Nakon što je brutalno ubio monaha ubica je pobjegao u Banjaluku sa osobom koja ga je čekala u blizini. Vozaču je policija ubrzo ušla u trag.

ATV