Policija u Užicu uhapsila je Dragutina G. (41) iz ovog grada pod sumnjom da je danas u jednoj kući u selu Ribaševina nožem izbo troje svojih prijatelja.

Svi povređeni su iz Užica i prebačeni su u Opštu bolnicu gde se lekari bore za život 43-godišnje N.M. kojoj je Dragutin G. naneo teške povrede u predelu trbuha i koja je u operacionoj sali. Teške telesne povrede zadobio je i M.B. (44) koji je takođe uboden u trbuh, ali kome život nije urožen, dok je J.Z. na dijagnostici i njegovo stanje nije kritično.

Nemile scene odgirale su se u jednoj kući u Ribaševini u Lužničkoj dolini nadomak Užica. Četvoro prijatelja boravili su na imanju jednog meštanina koji živi u inostranstvu, a koji je kuću sa placem usutupio na korišćenje bratu J.Z.

Društvo je dan provodilo ispijajući alkohol da bi u jednom trenutku došlo do svađe tokom koje je Dragutin G. potegao nož i izbo prijateljicu i dva prijatelja, a je pobegao.

J.Z. je izašao iz kuće i došao do komšije kome je ispričao šta se dogodilo, a ovaj je pozvao policiju i hitnu pomoć.

kasnije Dragutin G. je pronađen i uhapšen. Šta se dogodilo u kući u Ribaševini i kojim povodom je Dragutin G. potegao nož za sada se ne zna jer još uvek nije saslušan, dok se troje povređenih nalaze u bolnici.

Vezane objave