GACKO – D.K. iz Gacka je uhapšen zbog sumnje da je nožem povrijedio dva sugrađanina B.G. I Đ.G., saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

“Policijskoj stanici Gacko, 29.01.2022. godine, oko 02.40 časova, iz Doma zdravlja prijavljeno je da su u Službu hitne medicinske pomoći primljena dva lica sa povredama i da je riječ o B.G. i Đ.G, oba iz Gacka”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su operativnim radom i i na osnovu prikupljenih saznanja na terenu policajci policijske stanice došli do saznanja da je došlo do fizičkog sukoba između D.K. i B.G. i Đ.G.,kojom prilikom je D.K. nanijelo povrede B.G. i Đ.G.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da se radi o Dragomiru K. (27). koji je nanio povrede blizancima Bogdanu i Đorđu G. (27).

“Nezavisne” takođe saznaju da su se trojica Gačana najprije posvađali u jednom ugostiteljskom objektu u susjednom Nevesinju, ali je tom prilikom reagovalo obezbjeđenje i oni su nedugo nakon toga napustili grad, da bi se ponovo sreli po povratku u i tamo je nastavljena svađa u kojoj su povrijeđeni blizanci.

“Izvršenim pretresima pronađeno i oduzeto hladno oružje (nož) kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela”, saopšteno je iz PU Trebinje.

O svemu je obaviješten dežurni Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju krivičnih djela.

Vezane objave