Policija Republike Srpske pronašla je sedamnaest migranata koji su koristeći vatreno , pobjegli prilikom policijske intervencije u mjestu Klašnice kod Banje Luke, prenosi RTRS.
U potragu za grupom migranata bili su angažovni službenici Policijske uprave i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Žandarmerije MUP-a Srpske, kao i Helikopterski servis.

Načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću MUPRS-a Mirna Miljanović potvrdila je ranije Feni da je u toku intenzivna potraga za ostalim migrantima, koji kod sebe imaju vatreno odužje.

Sve se dogodilo prilikom intervencije policijske patrole Policijske uprave Banja Luka u mjestu Klašnice, nakon što je prijavljeno da se u napuštenoj kuću u tom naselju nalaze .

“Prilikom dolaska policijske patrole grupa migranata je uspjela da pobjegne u nepoznatom pravcu uperivši pištolj prema policijskoj službenici”, navela je Miljanović.

U potrazi su bili angažovni službenici Policijske uprave Banja Luka, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije MUPRS i Helikopterskog servisa

Vezane objave