Booking.com

Službenici Jedinice za podršku i kontrolu Terenske kancelarije Sjeverozapad Granične policije BiH otkrili su kod državljanina Hrvatske i BiH čiji inicijali su J.B. šest falsifikovanih dokumenata.
Prilikom kontrole na izlazu iz BiH na graničnom prelazu Gradina, juče su kod J.B. otkrivene putna isprava, lična karta i vozačka dozvola Francuske, dvije vozačke dozvole Hrvatske i vozačka dozvola BiH, nakon čega su privremeno oduzete.

Protiv ovog lica biće dostavljen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Banjaluci zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo falsifikovanje isprave, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Šamac službenici Jedinice granične policije Orašje privremeno su oduzeli falsifikovanu vozačku dozvolu Švajcarske koju je prilikom granične kontrole dao na uvid državljanin Hrvatske čiji inicijali su S.G.

O ovome je obaviješten tužilac Tužilaštva Posavskog kantona, prema čijem nalogu je S.G. uhapšen. U toku je dalji rad na ovom slučaju.

Prema naredbi Tužilaštva BiH, pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Šepak uhapšen je državljanin M.K, koji se potražuje zbog krijumčarenja.

Službenici Jedinice granične policije Zvornik predali su M.K. Tužilaštvu BiH.

Na Međunarodnom graničnom prelazu Hum prilikom ulaska u BiH uhapšeno je lice N.S. koje je zbog krađe potraživao Opštinski sud Živinice. Uhapšeno lice biće predato nadležnom organu.

Službenici Jedinice granične policije “Aerodrom” , na letu iz Beča, uhapsili su lice čiji su inicijali D.J. nakon što je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog teške krađe i nasilja u porodici. Uhapšeni je predat službenicima Policijske stanice Kozarska Dubica.

Na letu iz Beograda pripadnici Granične policije “Aerodrom” uhapsili su D.T. jer su ga zbog teških krađa potraživali Osnovni sud u Mrkonjić Gradu i Osnovni sud u Banjaluci. On je predat službenicima Sudske policije Istočno .

Vezane objave