2261087 Collage Ls 0

Policija je uhapsila A. J. (30) zbog sumnje da je 15. juna odveo na rođendansku žurku maloljetnog rođaka, tjerao ga da pije alkohol i obljubio ga
A. P. (30) iz Sremskih Karlovaca uhapšen je zbog sumnje da je 15. juna odveo na žurku sina (9) svoje sestre, dao mu da pije alkohol i seksualno ga zlostavljao! Podsjetimo, nezapamćeni slučaj silovanja mališana, koji je gluvonijem, otkriven je 15. juna, kada ga je majka odvela kod ljekara, jer se nije osjećao dobro i žalio se na bolove u stomaku.

DNK analiza

– Ljekarskim pregledom je utvrđeno da dijete ima povrede, koje ukazuju na to da je silovan. Ljekari su obavijestili policiju i pokrenuta je istraga. Dječak, koji je sposoban da komunicira, odmah je ispričao da ga je ujak odveo na rođendansku zabavu, gdje ga je terao da pije alkohol i obljubio ga. Dijete je detaljno opisalo strahotu kroz koju je prošlo. Odmah je od osumnjičenog uzet DNK na analizu i rezultati su pokazali da je dječak govorio istinu – kaže izvor Kurira.

Osumnjičeni A. P. i dječak su u rodbinskim odonosi, tačnije dječakova majka i osumnjičeni su brat i sestra. – A. P. je dječaka odveo na žurku, a kući ga je vratio u četiri sata ujutru. Dijete je leglo da spava, a sutradan dugo nije ustajalo iz kreveta iako je bilo budno. Takođe, odjeća u kojoj je on bio te večeri bila je umazana krvlju. Navodno, roditelji dječaka su bacili tu garderobu, pokušavajući da prikriju šta se dogodilo. , majka se zabrinula kada joj se sin požalio na jake bolove i odlučila je da ga ipak odvede kod ljekara – pričaju poznanici ove porodice i dodaju da je mališan nekoliko proveo u bolnici. Poznanici kažu da su zgroženi onim što se dogodilo.

I uhapšeni bio žrtva

– Ne možemo da vjerujemo da je A. P. to uradio dječaku, a i sam je otac. Naročito zbog toga što se priča da je i sam A. P. bio žrtva seksualnog zlostavljanja. Njega je navodno, dok je bio dječak, otac maltretirao i silovao, ali su u porodici to prikrivali i nisu obavijestili policiju, niti Centar za socijalni rad. Otac od A. P. je umro prije nekoliko . Ipak, bez obzira na sve, to nije opravdanje za ovo što je uradio. Inače, cijela ta familija ima čudno ponašanje i poremećene odnose – pričaju poznanici i dodaju da porodica žrtve živi u lošim . – Mališan je živio sa majkom i ocem, koji je dvije godine robijao zbog nasilja u porodici. Tukao je svoju ženu, ali kada je kaznu odslužio i izašao na slobodu, vratio se kod njih da živi – kaže izvor.

Vezane objave