Snjezana Zoranovic 725x483

Punih 24 traje potraga za Snježanom Zoranović, koja je 7. novembra nestala u blizini Autobuske stanice u Čačku, ali od nje, nažalost i dalje nema ni traga ni glasa.

Snježana, koja je inače dvojna državljanka i Bosne i Hercegovine, nestala je 7. novembra nakon što je izašla iz porodične kuće i rekla da ide da prošeta.Snježana je tada na sebi imala tamnoplavu jaknu, sličnu mantilu između kolena i struka sa kapuljačom, naočare za sunce i šareni džemper, farmerke i skečers patike tamno plave sa drečavim roze znakom i linijom na đonu.

Njen suprug Marko ponovo apeluje na sve ljude, da ukoliko je vide, odmah jave policiji.

Policijske uprave grada Čačaka i Komunalne milicije, rodbinom i građanima koji su se dobrovoljno javili da učestvuju u potrazi, obišli su celokupan teren kuda je Snježana imala običaj da šeta, ali rezultata još uvek nema.

Načelnik štaba za vanredne situacije grada Čačka, Bratislav Zečević, istakao je nedavno da je Grad Čačak predao policiji sve video zapise sa SOS kamera koje su postavljene na više lokacija.

“Reč je o obimnom materijalu i mi i dalje gajimo nadu da ćemo je pronaći živu. O eventualnom prelasku u Bosnu i Hercegovinu za sada nema potvrde, ali se sumnja da mogućnost da je Snježana iz nekog razloga ušla u voz, jer su u trenutku njenog nestanka na železničkoj stanici bila dva voza, jedan koji se kretao u pravcu Kraljeva, a drugi u pravcu Požege. I za tu mogućnost pregledaju se snimci sa video nadzora železnice”, je Zečević ranije.

Prema njegovim rečima, vrše se pretrage seoskog područja, kao i pretrage sa dronovima, ali za sada nema nikakvih tragova. Zečević je apelovao na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju ili sumnju da su videli Snježanu da odmah prijave lokaciju, tako što će pozvati Situacioni centar na broj telefona 0800 – 112 – 032 ili Policijsku upravu na broj 192.

Vezane objave