Booking.com

Gost emisije Upitnik je predsednik Vlade Republike Aleksandar Vučić.
Premijer će odgovarati na sva pitanja važna za Srbiju, od aktuelnih ekonomskih do bezbednosnih koja su ovih u fokusu javnosti.

Da li su pozitivni ekonomski pokazatelji i povoljne ocene međunarodnih finansijskih institucija znak da Srbija izlazi iz krize? Šta je lek za srpsku ekonomiju? Kakva je trenutna pozicija u odnosu na Rusiju i SAD? Da li je verbalni sukob na relaciji ministar Vulin – američki ambasador Skot prava slika srpsko-američkih odnosa ili tek gaf u komunikaciji? Da li je Srbija u bezbednosnoj krizi s obzirom na niz bezbednosnih izazova koji sustižu jedan drugog: od afere na dan crnogorskih izbora i ugrožavanja bezbednosti Mila Đukanovića, preko tvrdnji o ubistavima od strane crnogrorskih kriminalnih klanova, do vršljanja stranih i domaćih špijuna i pronađenog oružja u blizini premijerove porodične kuće u naselju Jajinci?
Koliko su se stvari promenile u bezbednosno-obaveštajnom sistemu posle ubistva premijera Đinđića 2003. godine? Može li se ponoviti spirala smrti čija je meta sam vrh države? Ko radi o glavi Aleksandru Vučiću i kakav je odgovor države?

To su samo neka od pitanja o kojima će govoriti Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Republike Srbije.

Autor i urednik: Olivera Jovićević
Label and copyright: RTS

Vezane objave