Policijasrbije

Meštanin sela Zablaće G.V. (30) pretukao je u noći između nedelje i ponedeljka svoju suprugu N.V. i tom prilikom joj naneo teške povrede

Naime, nesrećna žena zadobila je povrede po čitavom telu, najviše po glavi, a na prijemu u čačansku boilnicu konstatovano je da joj je muž čak otkinuo uho, i to motkom na kojoj je bio zakucan ekser. Žena je u teškom stanju iz čačanske bolnice hitno prevezena u Klinički centar u Kragujevcu.

– N. V. su pronašli meštani u centru sela, pored kontejnera. Bila je gola, dezorijentisana i polu svesna. Neverovatan jeziv prizor bio je kada su ljudi ugledali gotovo nepomično telo žene, pomislivši da je u pitanju nekakva gomila smeća pored kontejnera – ispričao nam je jedan od meštana Zablaća.

Kako smo saznali, ova porodica je poznata policiji. Više puta je nesrećna žena prijavljivala porodično nasilje, odnosno da je trpela maltretiranje i fizičko zlostavljanje od strane supruga. Nesrećna žena sa nasilnikom ima četvoro dece i više puta je boravila u prihvatilištu za žrtve porodičnog nasilja u Čačku.

Vezane objave