EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Užičanin Milnović pobedio je danas u skokovima na glavu sa Starog mosta u Mostaru, i titulu pobednika, poznatu mostarsku lastu nakon dugo vremena odneo iz grada na Neretvi. Time je, kako piše Klix.ba, razbio famu da u Mostaru uvek pobeđuju samo Mostarci.

Ponosan na osvojenu titulu, Milnović je nakon preuzimanja pobedničkog pehara da je današnja pobeda za njega ogromni uspeh, jer su mostarski skokovi poseban izazov za svakog skakača.”Idemo svuda po regionu i skačemo, ali Stari most je Stari most i sa njim nema zezanja, za njega se mora pripremati posebno”, je novi šampion mostarskih skokova koji će naredne godine iz Užica doći da brani titulu najbolje mostarske laste u Mostaru.

Ističe da je ovo njegovo treće učešće na mostarskim skokovima, te da se prošle godine doslovno obrukao, ali nakon upornog treniranja ove godine je uspeo da izvede dva najbolja skoka i osvoji pobedu u Mostaru.

“Nakon dugo godina pobeda je iz Mostara otišla u Srbiju, u Užice. Momak koji je najbolje skočio Milnović je zasluženo pobedio i drago mi je zbog toga. Imao je dva odlična skoka i sve desetke”, je za Klix.ba Mostarac Lorens Listo koji je osvojio 13 rekordnih pobeda u skokovima sa Starog mosta a sada predsedava Klubom skakača u vodu. Naglasio je da su mostarski tradicionalni skokovi sa Starog mosta međunarodnog karaktera i da takmičari dolaze iz čitavog regiona, a ove godine kako ističe i žiri je bio međunarodni.

Vezane objave