Foto: RINA

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros iza sedam sati dogodila na magistralnom putu kroz Sevojno, povređeno je pet osoba, od kojih dve teže, a pukom srećom u udesu nije bilo stradalih.

Njihovi životi, rečeno je u Opštoj bolnici Užice posle završene dijagnostike, nisu ugroženi, a povrede se odnose na prelome rebara i ključne kosti.Do jezivog udesa u kome su učestvovali „ševrolet“ užičkih i „fiat“ beogradskih registarskih oznaka, a kome je kumovao jedan BMW, došlo je kod stadiona u Sevojnu.

Prema onome što je za sada utvrđeno uviđajem na licu mesta, BMW koji je naišao iz pravca Požege preko leve kolovozne trake da bi se isključio na jedan sporedan put. U tim trenucima iz pravca Užica naišao je „ševrolet“ kojim je upravljala jedna Užičanka. Pokušavajući da izbegne kontakt sa vozilom koje joj je preseklo put prešla je u levu kolovoznu traku gde je došlo do sudara sa „fiatom“.Od siline udara „ševrolet“ se prevrnuo na bok, a prizor olupina je toliko bio jeziv da je malo ko mogao pretpostaviti da u ovom udesu neće biti žrtava. Srećom, u oba vozila su se aktivirali vazdušni jastuci.- Nadomak Sevojna pretekla su me najpre jedna, zatim i druga kola hitne pomoći. Nedugo zatim kolona vozila je usporila. Video sam ispred sebe pored puta dva smrskana automobila od kojih je jedan bio prevrnut na stranu, a drugi prepolovljen. Vatrogasci su izneli čoveka koji mi je delovao teško povređen i bez svesti i ubacili ga u sanitet koji je odmah krenuo ka Užicu. Drugim sanitetom preveženo je troje ili četvoro ljudi – ispričao je jedan Užičanin koji je par minuta posle udesa prošao kroz Sevojno.

(Kurir.rs/Blic)

Vezane objave