Policijasrbije

užički privrednik M. S. (67) podlegao je teškim povredama zadobijenim sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu –Zlatibor, kada ga je, dok je prelazio magistralu, udario najpre jedan, a zatim i drugi automobil.Tragedija se dogodila oko 21 sat u mestu Bela Zemlja, nadomak preduzeća čiji je stradali bio vlasnik.

Prema nezvaničnim saznanjima, u trenucima kada je M. S. pokušao da pređe magistralu na mestu gde put ima tri kolovozne trake, iz pravca Zlatibora naišao je putnički automobil za čijim volanom je bila jedna Užičanka. Primetivši pešaka ispred sebe pokušala je da ga izbegne, ali nije uspela i došlo je do kontakta, usled koga je M. S. pao na put. trenutaka kasnije, takođe iz pravca Zlatibora, naišao je drugi automobil kojim je upravljao vozač iz Čačka, a koji je kasno primetio čoveka koji je ležao na putu.

U trenucima kada je hitna pomoć stigla na Belu Zemlju, M. S. je davao znakove života, ali je nedugo zatim preminuo.Posle uviđaja koji je sinoć obavljen sledi istraga koja bi trebalo da dovede do uzroka nesreće, a zasada je poznato da vozači koji su udarili nesrećnog preduzetnika nisu bili pod dejstvom alkohola.

(Blic)

Vezane objave