Booking.com

Više od 15 hiljada građana Republika Srpska dosad je vakcinisano protiv koronavirusa u susjednoj , rečeno je danas prilikom uručenja donacije u respiratorima i medicinskoj opremi, koju je Srbija obezbijedila za Srpsku.
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je ovom prilikom da će građanima, pogotovo onima sa težim kliničkim slikama, biti omogućeno liječenje u .

Mi smo se kao država odgovorno ponašali. Država koja ima sve i za budućnost i da pomogne svojoj braći i prijateljima. Važno je da zajednički pokušamo da se suprotstavimo ovoj pošasti. Mi smo spremni da pomognemo u svakom trenutku i uvijek ćemo biti uz naš narod i sve druge kojima je podrška neophodna. Borićemo se zajedno i pobijedit ćemo”, istakao je Vučić.

Predsjedavajući predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je preuzeo Vučićevu donaciju, dodao je da je zahvalan što je Srbija stavila svoje kapacitete na raspolaganje građanima Srpske.
“Srbija ne samo da je obezbijedila za svoje građane sve što je potrebno, već pomaže i regionu. Ovo je kontinuirana pomoć Srpskoj. Srbija je na početku krize pomogla, uvijek je bila tu da pomogne kad treba”, rekao je Dodik.

Vezane objave