Booking.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se u južnim područjima očekuje umjereno oblačno vrijeme, dok će u ostalim predjelima i na planinama biti više oblačnosti, uz mogućnost provijavanja slabog snijega.

Jutro će biti hladno, uz mraz i umjerenu oblačnost. Više oblaka biće samo na planinama i na jugoistoku, gdje će u nekim krajevima provijavati slab snijeg.

Tokom biće hladno i vjetrovito uz dalje razvedravanje i više sunčanih intervala, a na istoku i planinama ostaje oblačnije. U večernjim časovima biće sve hladnije uz mraz, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar će biti slab do umjeren sjevernog smjera, a u Hercegovini jaka, a na momente i olujna bura.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus sedam do minus jedan, a na jugu od minus dva do tri. Najviša dnevna temperatura biće od minus tri do tri, dok će na jugu iznositi od tri do osam stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U većini krajeva danas je bilo oblačno vrijeme sa slabom kišom, a u višim područjima i sa slabim snijegom. U Hercegovini je bilo umjereno oblačno.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus deset, Čemerno i Han Pijesak minus dva, Kalinovik, Mrakovica, Goražde i Ivan-sedlo minus jedan, Sokolac i Kupres nula, Mrkonjić Grad dva, Šipovo, Bugojno i Sarajevo tri, , Rudo, Drvar, Gradačac, Jajce, Livno, , Tuzla i Zenica četiri, Foča, Gacko, Ribnik, Srbac, Bihać, Bijeljina, , Prijedor, Sanski Most i Zvornik pet, Mostar devet, Stolac i Čapljina 11, Bileća i Neum 12, dok je u Trebinju bilo 13 stepeni Celzijusovih.

Vezane objave