Screenshot 2020 05 04 Aleksandar Vučić у апликацији Instagram „ Razgovarali Smo O Tome Kako I Na Koji Način Je Najbolje, Po[...]

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima stranaka koje su najavile učešće na izborima, a tema sastanka bila je pitanje nastavka izbornih radnji i održavanja izbora. Tom prilikom odlučeno je da parlamentarni i lokalni izbori u budu održani 21. juna .

Izašli smo u susret strankama koje su želele još tih da se spreme za izbore. Dakle, izbori u Srbiji, i parlamentarni i lokalni biće 21. juna.

Ono što kao problem za jedan deo političkih stranaka je dostupnost notara. Svih devet lista koje su već skupile potpise složile su se da pored notara i opštinski zapisničari mogu da overavaju te potpise. Zamolićemo notare da se ubrzaju koliko je moguće.

Želim svim učesnicima dobru kampanju, uspeh na izborima, da budu zadovoljni svojim radom i da predstave svoje planove i programe. Zamoliću sve svoje saradnike koji se nalaze u da duhom tolerancije odišu u ovoj kampanji – je Vučić.

Related posts