Booking.com

Stajaću na čelu kolone svih otpuštenih i nezadovoljnih radnika, a u Trebinju ih od drugog oktobra ima mnogo poručio je danas bivši gradonačelnik Slavko Vučurević i najavio proteste i blokadu institucija.

Neće, kaže, dozvoliti svom nasljedniku Luki Petroviću da potpiše otkaze višku radnika jer takvih u gradskoj administraciji nema.

“Ko zna proces otpuštanja to ne može biti sutra, jedino može na silu kao što su krenuli. Ali na silu ćemo odgovoriti istom silom. Ako sukob neki u Trebinju da vodi u krvoproliće onda će ga imati”, rekao je Slavko Vučurević, bivši gradonačelnik Trebinja.

Vučurević priznaje da je za vrijeme svog mandata uduplao broj zaposlenih, a svjesno je kaže i nakon izbora primio još stotinak radnika. da je to ekskluzivno pravo svakog gradonačelnika i da ima za sve. Luka Petrović mu danas poručuje da je prešao crvenu liniju i da je njegovo ponašanje skandalozno i neprihvatljivo.

“Da je razmišljao o problemima svojih sugrađana potrudio bi se da bar neke od njih povede u zajedničke institucije u Sarajevo gdje će u naredne četiri godine uživati u plodovima svoga nerada. Najbeskrupuloznije se poigrao sa djecom poginulih boraca koja su četiri godine čučala pred njegovim vratima, a koja su na kraju poslužila kao paravan za sve nečasne i neljudske poteze”, izjavila je Mirna Bijdić, službenik za odnose s javnošću grada Trebinja.

Protesti nam ne trebaju poručuju građni već navikli na prljavu igru trebinjskih političara.

Luka Petrović najavio je otkaze za 46 radnika u gradskoj administraciji. Među njima neće biti djeca poginulih boraca koja su zaposlena nakon izbora i to mimo zakonske procedure. Za njih će se kaže Petrović naći rješenje, a ostali će morati da traže drugi posao.

Vezane objave