Na magistralnom putu Užice – Požega, u kasnim popodnevnim satima u roku od oko dva časa dogodila su se čak tri saobraćajna udesa.

U Sevojnu, devet kilometara od Užica, putnički automobil marke „škoda“ užičkih registarskih oznaka prešao je na levu stranu kolovoza i sudario se sa kamionom prijepoljskih tablica. Prema rečima očevidaca, vozač kamiona je najverovatnije pokušavajući da izbegne vozilo, delom sleteo sa puta ali su na njega dalje nalela još dva vozila stranih registarskih oznalka.Na lice odmah su stigli vatrogasci i dva vozila hitne pomoći koja su povređene prevezla u užičku bolnicu. Prema nezvaničnim informacijama Nove.rs, vozač automobila koji je naleteo na kamion zadobio je teže telesne povrede dok je vozač kamiona lakše povređen. U ostala dva automobila koja su učestvovala u ovom lančanom sudaru nije bilo povređenih.

Saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u zastoju oko dva časa.

Neposredno pre i posle ovog lančanog sudara, dogodile su se još dve saobraćajne nezgode i to na ulasku u iz pravca Sevojna i na Ariljskoj rampi. U oba slučaja u čestvovala su po dva vozila, ali na svu sreću nije bilo teže povređenih lica.

Vezane objave