Carina Granica Dgs.

Zbog novonastale situacije u vezi sa širenjem virusa korona jutros od 7.00 časova zatvoreni su pojedini granični prelazi u Zvorniku, Višegradu i Bijeljini.

Iz Granične policije BiH saopšteno je da su do daljeg zatvoreni granični prelazi za pogranični saobraćaj Mali Zvornik (na području BiH granični prelaz Zvornik) i granični prelaz Brasina – željeznička stanica u unutrašnjosti područja Srbije (na području BiH granični prelaz Zvornik – željeznički granični prelaz), u nadležnosti Jedinice granične policije Zvornik.

Predstavnici nadležnih organizacijskih jedinica MUP-a Srbije obavijestili su Graničnu policiju BiH da će do daljeg biti zatvoren i granični prelaz za pogranični saobraćaj Priboj (na području graničnog prelaza Mokronozi) i Most u Carevu Polju (na području BiH, prema Sporazumu, u sastavu graničnog prelaza Uvac), u nadležnosti Jedinice granične policije Višegrad.

Iz Granične policije BiH je saopšteno da je zatvoren i granični prelaz za pogranični saobraćaj Jamena – skelski granični prelaz (na području BiH granični prelaz Donje Crnjelovo) u nadležnosti Jedinice granične policije Bijeljina.

Vezane objave