više od 70 odsto žena uz sebe ima muškog prijatelja na kog uvek može računati.Međutim, različiti tipovi muških prijatelja bi dobro došli svakoj ženi.

Šarmer je tako tip muškarca koji smesta popravlja raspoloženje, deli komplimente i zabavlja. Njegovo dodvoravanje omekšava ženske crte lica u zadovoljan osmeh, a uz to pruža i savršen uvid u psihološki profil muškaraca poput njega.

Iskrena ženska prijateljstva često završe neprijateljstvom, a muškarci bez okolišanja i vređanja osećaja mogu reći kako drugi muškarci razmišljaju i najvažnije – kako te vide.

Štreber je tip prijatelja kog je dobro jer razvija širu i potpuniju sliku o muškom rodu, ai pomaže shvatiti jednostavno logičko razmišljanje većine muškaraca. Uz to, njegove tehničke sposobnosti naučiće te ponešto i o svetu izvan onog društvenog.

Pustolovi i ekscentrici su prijatelji koji stvaraju uspomene. Uz njih ćeš probiti svoje i iskusiti ono što nikad nisi. Mada njih nije lako zauzdati jer im treba puno prostora, ali su odlični zabavljači.

(Kurir)

Vezane objave