U ponedeljak, 12. juna, u jutarnjim časovima fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde krenuli su na Zlatibor. Na zapadu Vladan Milojević će raditi sa fudbalerima i pripremati ih za početak sezone koja za Crvenu zvezdu počinje dosta rano. Predviđeno je da Zvezda na Zlatiboru odigra dve prijateljske utakmice, ali protivnici i dalje nisu poznati.

Na spisku putnika za Zlatibor našlo se 28 fudbalera:

Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković, Stefan Milošević, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Andrija Luković, Nenad Milijaš, Marko Gobeljić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Vanja Vučićević, Slavoljub Srnić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Milan Senić, Stefa Ilić, Nemanja Stojić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Slađan Rakić, Aleksa Terzić. A od stranaca su otputovali Džon Ruiz i mladi Brazilac Mateus. U toku sutrašnjeg dana ekipi će se priključiti Abraham Frimpong, Damjan La Talek i Mičel Donald.

Nastavljeno je i sa kompletiranjem stručnog štaba pa je postavljen i novi trener golmana. Reč je o Dušanu Gašiću koji je do sada bio trener golmana omladinskog tima.

Ekipa će na Zlatiboru prvi trening imati već danas od 18 časova, a sve aktuelnosti sa priprema možete pratiti na http://sportdc.net i društvenim mrežama.

Fudbaleri Crvene zvezde u će se vratiti 24. juna.

Vezane objave