Više javno u Vranju podiglo je optužnicu protiv domara V. V. (41) zbog obljube učenice (13) Osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa. Maloletnica na kraju priznala roditeljima da je u vezi sa domarom

Viši javni u Vranju Danijela Trajković saopštila je da je za obljubu nad detetom zaprećena kazna od pet do 12 zatvora.

Optužnica tereti školskog domara da je imao višemesečnu emotivnu vezu sa učenicom (13). Zabranjenu ljubav sa maloletnom učenicom pedofil je počeo u maju 2017. godine. Seksualni odnos sa maloletnicom oženjeni pomoćni školski radnik imao je u decembru prošle godine.

Domar je navodno obećavao brak da bi devojčicu nagovorio da imaju seksualne odnose. Devojčici je napasnik kupio mobilni telefon “ajfon”, u su pronađene lascivne poruke.Maloletnicu je domar obasipao brojnim poklonima, a krajem prošle godine odveo ju je u zakupljeni bungalov obližnjeg motela, gde je devojčicu privoleo na seksualni odnos i obeščastio.Zabranjena ljubavna veza trajala je sve dok porodica nije primetila da sa devojčicom nije u redu. Maloletnica je roditeljima priznala da je u ljubavnoj vezi sa školskim domarom, koji ima ženu i tri sina. Optuženi, koji nije priznao krivično delo obljube nad detetom, povremeno radi i kao di-žej u noćnim klubovima u Preševu.

Vezane objave