Agencija za učenje stranih jezika „BesT“ je najstarija škola stranih jezika u Višegradu. Posluje od 2003. godine i u ponudi imamo sve vrste kurseva engleskog jezika od predškolskog uzrasta do najvišeg naprednog nivoa. Od samog početka naša škola radi u saradnji sa British Council u Sarajevu , vodećom međunarodnom organizacijom iz Velike Britanije , koja se bavi obrazovanjem i kulturnim vezama širom svijeta. U okviru ovog partnerstva polaznicima naše agencije omogućavamo pripremu za polaganje Cambridge ispita KET, PET, FCE, CAE, CPE, čije diplome i sertifikati spadaju među najpoznatije kvalifikacije za engleski jezik. 
Takođe, nudimo usluge prevođenja sa i bez pečata . Svi kandidati mogu besplatno da odrade probne testove za određivanje nivoa znanja.

Od septembra školske 2020. naša škola startuje sa kursom njemačkog jezika za omladince i odrasle.

Naši programi su pažljivo izabrani , svi profesori vrhunski stručnjaci i pedagozi , uslovi u kojima se nastava odvija u skladu s najsavremenijim standardima , a pažnja koju posvećujemo prvo djeci , pa onda i svojim ostalim klijentima , iskrena i od srca.

Kon Tel +387 65 889 113