Ovaj, izuzetno uspješan vikend završavamo na najljepši mogući način. Naš klub i naš grad, predstavljeni su u sjajnom izdanju naših malih fudbalera. Od Zlatibora do Trebinja, dok ovo pišemo ne možemo da sakrijemo ponos i emocije, zbog svega sto napa djeca zajedno sa trenerima, postigla ovog vikenda.

Pa da krenemo redom.

Generacija dječaka 2013 godište, od subote je učestvovala na izuzetno jakom “Turniru Prijateljstva”, koji se održavao u Trebinju, koji je brojao 24 jake ekipe sa čitavog balkana. Sjajnim igrama, dječaci su stigli do finala gdje su poraženi od vršnjaka iz Fk “Partizan” Beograd, i okitili se srebrnom medaljom. Zaista ponos, čestitke sjajnim momcima i trenerima koji su bili sa njima :Milovan Marković, Aleksandar Gračanin i Danilo Jasika.

Na završnici Mini Maxi Lige, koja se igrala u Čajetini, ekipa naših dječaka rođenih 2015/16 osvojila je 4 mjesto, među najboljim ekipama iz Srbije. Još jedan rezultat za ponos i sreću, jer se radi o našim najmlađim fudbalerima, pred kojima je sjajna budućnost. Čestitke njima, i trenerima koji su ih predvodili :Andjelko Šušnjar i Goran Bogdanović.

Sjajna nedelja je iza nas, za radost svima upravi kluba, djeci, trenerima i roditeljima, ove izuzetne djece.