U brzinskoj akciji vatrogasna jedinica iz Čajetine sinoć je spasila pun autobus putnika koji se zapalio u pokretu u tunelu, a koji se kretao iz pravca Užica ka crnogorskom primorju

– Požar se dogodio u zadnjem delu autobusa, kod motora. Brzo je intervenisala vatrgasna jedinica koja je, što nam je i najvažnije sačuvala sve živote i lokalizovala požar. Vatra je pričinila manju materijalnu štetu na vozilu – potvrđeno je agenciji RINA u vatrogasnoj službi. Putnici koji su se našli u autobusu koji vodi ka omiljenom srpskim moru, brzo su evakuisani.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

– Sve je oko nas bilo u dimu i teško se disalo, samo su nam rekli da moramo hitno da napustimo autobus i što pre izađemo iz tunela. Sve stvari sa sobom smo poneli, plašili smo se da ne požar ne proširi. Proveli smo besanu noć i čekali da se kvar otkloni kako bi bezbedno stigli do krajnje tačke – kazao je jedan od putnika za RINU. Zbog incidenta koji se dogodio na putu ka Crnoj Gori, saobraćaj se odvijao usporeno, sa preusmerenjeima na alternativne pravce.