H550
H550

U Vodicama u Hrvatskoj danas je ubijen poznati šibenski biznismen, dok su pola sata kasnije u Šibeniku nađeni mrtvi dva muškarca i žena.

Prvobitno je policijska uprava šibensko-kninska zaprimila u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama u Hrvatskoj, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac, a potom je u 13:23 sati policija od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku dva mrtva muškarca i ženu u jednom objektu na Južnoj magistrali u Šibeniku.

Kako prenosi Šibeničkiportal.hr, nezvanično je muška izrešetana kod upravne zgrade Djela u Vodicama.

– Muškarac je izrešetan s dvadesetak metaka u kratkim rafalima u svom automobilu, a žene koje su zaposlene tamo izašle su vičući: “Ubilo nam šefa, ubilo nam šefa” – govori očevidac, prenosi Šibeničkiportal.hr.

Prostor su okružili specijalci i ne daju nikome proći, a niko od njih ne smije davat izjave dok se policija službeno ne oglasi.

Vodice su pune policije te je očevid još u toku.

Šibenik.in piše kako je, prema informacijama do kojih su došli, ubica prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sjedište jedne firme u stečaju te je potom otišao u Vodice, gdje je ispred trgovine Djelo likvidirao vlasnika trgovačkog lanca dok je sjedio u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi, a špekulira se da je u Šibeniku ubijena stečajna upraviteljica kompanije u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubojstvo.

Potraga za napadačem je, piše Šibenik.in, proširena na splitsko i zadarsko područje. Iz policije zasad nisu potvrditi ove informacije.

Spread the love

Vezane objave