U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas prijatno jesenje vrijeme, uz dosta sunčanih perioda i temperaturu od 12 do 16 stepeni Celzijusovih.
Tokom dana biće prijatno jesenje vrijeme uz dosta sunčanih perioda. U pojedinim predjelima magla i niski oblaci će se zadržavati i tokom dana uz svježije vrijeme. Na jugu će biti sunčano i toplije.

Dnevna temperatura vazduha biće od 12 do 16, na jugu oko 20, u višim predjelima i mjestima sa maglom do 10 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar sjevernih smjerova, na jugu slaba do umjerena bura.

Jutro je hladno i umjereno oblačno, oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku ima magle koja će se ponegdje i duže zadržavati, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha jutros u 8.00 časova: Sokolac minus četiri stepena Celzijusova, Han Pijesak minus tri, Šipovo, Višegrad i Čemerno minus dva, Foča, Mrkonjić Grad, Rudo i Kalinovik nula, Srebrenica, Ribnik, Krupa na Uni jedan, Banjaluka, Prijedor, Novi Grad, Doboj i Bijeljina dva, Srbac tri, Nevesinje, Bileća i Gacko četiri, Mrakovica pet i Trebinje sedam stepeni Celzijusovih.