Pjevačica Dara Bubamara je ponovo zaljubljena! Ona je, navodno, već dva mjeseca u vezi sa Duškom Bunićem (27), košarkašem iz Novog Sada. Duško je visok preko dva metra i naravno kao pravi sportista ima izvajano tijelo. Izgleda da je upravo on razlog tome što Dara u poslednje vrijeme blista i ne skida osmijeh sa lica.

“Dara i Duško su se upoznali u Novom Sadu, gdje oboje žive. Varnice su sevnule na prvi pogled. Upoznali su ih zajednički prijatelji na jednom porodičnom slavlju. On je odmah počeo da je zavodi i obasipa pažnjom a izgleda da je njegova upornost urodila plodom. Dari se odmah dopao jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit”, rekao je izvor blizak pjevačici.On je dodao i da je par izuzetno srećan kao i da se uopšte ne razdvajaju.

“Oni se ne razdvajaju i oboje su srećni, a on je drži kao malo vode na dlanu. Dara bukvalno blista i uvijek je nasmijana a čak je i najbliže prijatelje upoznala sa novim izabranikom. Svi su bili oduševljeni kakav su par, iako je među njima velika razlika u godinama. Darina energija može da parira svačijoj, a on je vrlo lijepo prihvatio sve njene vrline i mane. Svojoj prijateljici se pohvalila da se nikada nije osjećala ovako i da misli da će veza sa Duškom potrajati”.

Dara se još uvijek nije oglasila povodom ovih navoda, pa se može pomisliti da je pjevačica nakon neuspjelog braka odlučila da ćuti o novoj romansi.

Podsjetimo, Dara se razvela od supruga Milana Kesića prije više od godinu dana, ali je sa njim ostala u korektnim odnosima.