20190929220220 293694

BANjALUKA – Gordana Starčević iz Banjaluke vlasnica je drugog stana koji je dodijeljen u okviru nagradne igre “10 računa izbroji i stan osvoji”.

Koverta koju je srećna dobitnica poslala sa deset fiskalnih računa izvučena je večeras u programu RTRS-a, a nagrade su izvlačili članovi grupe “Trag”, dok je sreću Gordani Starčević donijela Tanja Vrančić. Gordana Starčević je izjavila da je poslala dvadesetak koverata te da je presrećna zbog dobitka.

Riječ je o dvosobnom stanu, površine 60,14 metara kvadratnih, koji se nalazi u novogradnji, u Ulici Karađorđeva 79 vrijedan 125.091,20 KM.

Podsjećamo, u izvlačenju u trci za stanove u Banjaluci, učestvovali su učesnici čije su koverte sa deset fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (slipova) koji su izdati na teritoriji Republike Srpske, predate na šalterima “Pošta Srpske” ili ubačene u poštanske sandučiće do posljednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja. 1.372.876 je ukupan broj do sada pristiglih koverata.

Ostali dobitnici:

5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima Bingo u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM – Gordana Jovović iz Rogatice, Tamara Vidović iz Mrkonjić Grada, Lepa Gračanin iz Istočnog Sarajeva, Slaven Gostić iz Doboja i Dragana Ćulibrk iz Novog Grada

5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima MTEL a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM – Sanela Radivojac iz Banjaluke, Ljubiša Mirjanić iz Gradiške, Olivera Šebić iz Maslovara, Dara Perić iz Ribnika i Danijela Stajčić iz Banjaluke

1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima MTEL a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 1.000 KM. – Marijana Karanović iz Prnjavora

1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima MTEL a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 2.000 KM – Mihajlo Matavulj iz Gradiške.

Treće izvlačenje održaće se 6. oktobra a najsrećniji dobitnik dobiće stan površine 64,95 m², po strukturi dvosoban, na četvrtom spratu u Karađorđevoj 79 vrijedan 135.096 KM. Posljednje izvlačenje slijedi 13. oktobra kada će biti dodijeljen najveći stan, površine 67,60 m², po strukturi dvosoban, na četvrtom spratu u istoj ulici po kupoprodajnoj cijeni od 140.608 KM.

Koverte se šalju na adresu „10 računa izbroji i stan osvoji”, sa čitko napisanim ličnim podacima na koverti i to: ime, prezime, adresa prebivališta ili boravišta i kontakt telefon učesnika, odnosno kontakt telefon roditelja ili staratelja za maloljetne učesnike.

Popunjene koverte učesnici šalju preko javnog preduzeća „Pošte Srpske” a.d. Banja Luka, bez naplate poštanske usluge.

U izvlačenju nagrada učestvuju učesnici čije su koverte predate na šalterima pošta ili ubačene u poštanske sandučiće, a koje su prispjele na adresu „10 računa izbroji i stan osvoji” do posljednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja.

Učesnici čije koverte stignu poslije navedenog roka, kao i učesnici čije koverte nisu izvučene u nekom od izvlačenja učestvuju u sljedećim izvlačenjima, sve do posljednjeg, četvrtog izvlačenja.

Priređivač nagradne igre „10 računa izbroji i stan osvoji” je Vlada Republike Srpske. Nagradna igra je organizovana u saradnji sa Udruženjem ekonomista „SNjOT”. Svrha priređivanja nagradne igre je podizanje svijesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulacija bezgotovinskog plaćanja kao instrumenta suzbijanja sive ekonomije i motivacija za poštovanje propisa i poboljšanje primjene Zakona o fiskalnim kasama.

Podsjetimo, trošak plaćanja poreza na dobitak za stan snosiće Vlada Republike Srpske, a Notarska komora Republike Srpske snosiće troškove prepisa i knjiženja stana.