Granična policija: Uhapšeno jedno lice na prelazu Vardište

Od | 26 Augusta, 2022
Screenshot 2020 06 16 Renovirani Granični Prijelaz Vardište će Biti U Punoj Funkciji Od 22 Juna(1)

SARAJEVO-Službenici Jedinice Granične policije Višegrad su 21. avgusta pri ulasku u BiH na prelazu Vardište uhapsili lice N.Š. /38/ jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Višegradu radi izdržavanja kazne zatvora.

N.Š. je državljanin Srbije i predat je službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo. Službenici Jedinice granične policije BiH Orašje uhapsili su državljanina BiH B.K. /28/ jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora, saopšteno je danas iz ove policijske agencije.

U saopštenju Granične policije se precizira da je B.K. kontrolisan juče na izlasku iz BiH, na Međunarodnom graničnom prelazu Orašje.

Službenici jedinice Granične policije su 20. avgusta na istom prelazu prilikom ulaska u BiH uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali E.K. /38/, jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Obojica su predata službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Službenici Jedinice Granične policije BiH Kamensko su 24. avgusta uhapsili lice A.B. /22/ jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela krađa.

Ovaj državljanin BiH je kontrolisan na ulasku u BiH na prelazu Kamensko i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Rača je 24. avgusta uhapšena državljanka Srbije Lj.M. /48/, za koju je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela prevara.

Ona je predata službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Službenici Jedinice Granične policije BiH Gradiška su 22. avgusta uhapsili lice S.Č. /45/ jer je ustanovljeno da je za njim MUP Kantona Sarajevo raspisao potragu zbog krivičnog djela narušavanje nepovredivosti doma.

Ovaj državljanin BiH je kontrolisan na izlasku iz BiH na prelazu Gradiška i predat službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Službenici Jedinice Granične policije Brod su 21. avgusta uhapsili lice K.A. /38/ nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Lice je kontrolisano na izlasku iz BiH na prelazu Brod i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Službenici Jedinice Granične policije Brčko su 19. avgusta uhapsili državljanina Srbije Ž.B. /66/ za kojeg je utvrđeno da je Interpol Beograd raspisao potjernicu zbog krivičnog djela teška krađa.

Ovaj državljanin Srbije predat je službenicima Sudske policije Suda BiH.