Igre Na Srecu Shutterstock 2 696x464

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na području i .

Iz Republičke uprave za igre na sreću saopšteno je da je neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću utvrđeno u Rogatici.

“Zbog učinjenog prekršaja privrednom društvu biće izdat prekršajni nalog, a predmet sa kojim je učinjen prekršaj je privremeno oduzet do okončanja prekršajnog postupka”, navodi se u saopštenju.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću su utvrdili ilegalno priređivanje elektronskih igara na sreću i u Višegradu.

“Opremu koja je služila za izvršenje prekršaja, inspektori Republičke uprave za igre na sreću su privremeno oduzeli, a protiv lica koja su ilegalno priredila igre na sreću biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću”, ističe se u saopštenju.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću nastaviće sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Vezane objave