Priboj – Policajac Igor Avramović koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanina Ervina Ć. još uvek je u bekstvu, iako su se pojavile informacije da je uhapšen.

Lišeno slobode je troje njegovih pomagača, a prema nezvaničnim informacijama, jedna od njih je i devojka koja radi na graničnom prelazu. To je probudilo sumnju kod Pribojaca, da je osumnjičeni već prešao u neku od susednih država.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

– Traže ga po Priboju i Prijepolju, a kod nas je mnogo divljih graničnih prelaza, pa je lako mogao da pređe u Bosnu i Hercegovinu ili u Crnu Goru. Prema onome što smo čuli priča se da je nelegalno prešao u blizinu Rudog, preko reke Uvac, kaže stanovnik Priboja.

Nesrećni mladic Ervin Č., živeo je sam jer su mu ranije preminuli roditelji, a njega će na večni put ispratiti rođene sestre, stričevi i ostala rodbina. U Priboju svi za njega imaju samo pohvalne reči, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primer.

– Ervina niko neće vratiti njegovoj porodici, to je ogroman gubitak. Nadamo se samo da će mladić koji ga je pretukao biti uhapšen i da će pravda bar na neki način biti zadovoljena. Svi smo čitali o onom dečku Jetmiru iz Crne Gore što je ubio devojku u Beogradu i pobegao preko granice. Nadamo se da ovo neće biti isti takav slučaj, dodaju sagovornici.

Podsetimo, Igor je u noći između subote i nedelje prišao stolu za kojim je sedeo Ervin i nakon kraće rasprave počeo da ga tuče. Mladić je preminuo od težine zadobijenih povreda.

Sandžak PRESS