Ivan Kontić

Kontić je nestao odmah nakon brutalnog prebijanja, a za njim je bila raspisana i međunarodna potjernica, prenosi Objektiv.

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je krajem prošle sedmice na društvenim mrežama objavljen video snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu lomio ruke dok je ovaj ležao onesvešćen.

Podsjetimo, pola sata poslije ponoći 24. avgusta ispred lokala u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, Kontić je nasrnuo na Miljana. M. Brutalno ga je tukao i dok je mladić bez svjesti ležao na zemlji.

U jednom trenutku, kako se vidi na snimku sa sigurnosne kamere koji je dve nedjelje kasnije isplivao u javnost, Kontić je mladiću pokušao da slomi obje ruke.

Na snimku se vidi kako Kontić žrtvu hvata za vrat, ali i još jedan mladić koji vuče pretučenog za majicu i udara ga koljenom u leđa, a zatim pesnicom u glavu.

Brutalni napad pretučeni Miljan M. policiji je prijavio nekoliko sati kasnije kada je zbog brojnih pretrpljenih povreda otišao u bolnicu.