eUPSHIFT je online radionica za timove mladih ljudi uzrasta od 13 do 19 godina, koji u svojim lokalnim zajednicama primjećuju neki problem i žele da rade na njegovom rješavanju. Kroz eUPSHIFT i uz podršku mentora i trenera, timovi uče kako se osmišljava rješenje problema i takmiče se za novčane nagrade od po 3000 KM pomoću kojih mogu provesti svoja rješenja.
Prijaviti se mogu mladi uzrasta od 13 do 19 u timovima od tri do pet članova iz opština Bijeljina, Šamac, Bratunac, Foča, Zvornik i te iz njihove okoline. Prijave su otvorene do 13. decembra, a radionica će se održati od 13. do 20. marta 2022. godine.
Posebno se pozivaju i ohrabruju da se prijave mladi iz marginalizovanih grupa kao što su pripadnici/e romske populacije ili drugih etničkih manjima, mladi s invaliditetom, mladi bez roditeljskog staranja, te mladi iz porodica niskog socio-ekonomskog statusa.
Detaljne informacije o prijavljivanju na 5. eUPSHIFT radionicu moguće je dobiti na Zoom Info sesiji u četvrtak, 9.12. od 18 časova na linku:
https://us02web.zoom.us/j/85143239830?pwd=QzF3emdpY09zQ1ZsNWdCMjVyZlFIQT09

5. eUPSHIFT radionicu u Bosni i Hercegovini implementira Humanitarna organizacija “Genesis Project” u saradnji sa UNICEF-om u kroz projekat “Jačanje zdravstvene i socijalne zaštite u u odgovoru na COVID-19” uz finansijsku podršku USAID-a u BiH.
Sve dodatne informacije o radionici možete pronaći na web sajtu UPSHIFT-a te na stranicama:
Facebook: https://www.facebook.com/upshift.bosnia.herzegovina
Instagram: https://www.instagram.com/upshift.bosnia.and.herzegovina

Vezane objave