Pjevačica je danima trpila nesnosne glavobolje pa je na kraju morala da posjeti ljekara. Odmah joj je urađen skener u jednoj privatnoj klinici, u koju je stigla veoma uplašena.

Suvlasnica “Grand produkcije” od prošle nedjelje muku muči s napadima migrene, zbog čega se uspaničila i odlučila da detaljno prekontroliše svoj organizam.jevačica se prvo javila svom ljekaru i dobila terapiju analgeticima, ali je njihovo dejstvo bilo kratkotrajno i zanemarljivo.

Liječenje je nastavila uz pomoć infuzija

– U utorak po podne Brena je pozvala našu kliniku i zatražila da joj što prije uradimo skener glave jer ima jake bolove. Zakazali smo joj termin za sutradan prije podne. Došla je kod nas i požalila se ljekaru da je nekoliko puta mijenjala terapije, od kojih se bolovi umanje, ali se brzo opet vrate. Htjela je da bude sugurna da nije u pitanju ništa ozbiljno, jer joj je njen ljekar rekao da vjerovatno ima oboljenje sinusa. Snimanje je trajalo oko 20 minuta, a rezultati su bili gotovi za manje od sat vremena jer je Brena tražila da istog dana dobije izvještaj. Bila je uznemirena i zabrinuta, što je i očekivano, ali nije paničila – kaže sagovornik Kurira.

Na njenu sreću, skener je pokazao da nema mjesta za strah i brigu, ali da je dugotrajno liječenje obavezno jer je upala sinusa veoma jaka.- Njoj su praktično bili začepljeni svi sinusni kanali, ne znam kako je uspjela tako dugo da izdrži bolove. U takvim slučajevima ponekad se pacijentima rade i operacije, ali kod nje nema potrebe za hirurškim zahvatom. Naš otorinolaringolog je nakon pregleda ustanovio da se liječenje mora nastaviti jakim antibioticima i ljekovima za izbacivanje sekreta, uz obaveznu inhalaciju svakog dana. Kontrola je zakazana za sedmicu dana i vidjećemo kakvo je stanje.