Meridian Foto 3

Zaposleni kompanije Meridian pomažu najugroženijim građanima kao dobrovoljci na terenu širom Srbije. Više desetina naših zaposlenih se među prvima javilo da kao dobrovoljci širom Srbije, pomognu našim najugroženijim sugrađanima – na licu mesta, raznoseći pakete pomoći, sada kada je najteže.

Naši zaposleni kao dobrovoljci pomažu po opštinama u Srbiji i u Crvenom krstu, jer sada je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše lekare, policajce i vojnike da sami na svojim leđima iznesu teret ove krize. Kompanija Meridian koja je uvek bila uz svoj narod, svoju državu, pomaže u borbi protiv Covid–19. Kao jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, smo odlučili da doniramo višemilionske novčane iznose Srbiji i zemljama u regionu koji će se koristiti za pomoć bolnicama i nabavku medicinske i druge opreme u borbi protiv ove pandemije.
Meridian Foto 1
Na ovaj način stvorićemo što bolje uslove za rad naših lekara i drugog medicinskog osoblja, koje se nadljudskim naporima bori sa ovom pošasti.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

Kompanija Meridian izražava ogromnu zahvalnost svim zdravstvenim radnicima i medicinskim sestrama i tehničarima, policajcima i vojnicima širom naše zemlje koji su stali u odbranu zdravlja naših građana.

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović” kao i udruženjima koja se bave pomoći deci i drugim ugroženim društvenim grupama.
Meridian Foto 2
Cilj nam je da omogućimo da se naši sugrađani leče u savremenijim i boljim uslovima i od toga necemo odustati ni u ovoj godini.

Meridian je uvek uz svoj narod kad je najteže.