Vijest koju su objavili mediji u Srbiji o Nenadu Mosiću (40) iz Žagubice koji je odlučio da kupi mladu iz Albanije naišla je na velike simpatije, a glavni akter istakao je da u Srbiji vlada “nestašica domaćica”.

Za cijenu nije želio ni da pita, samo je htio da osnuje porodicu, i započne novi život uz saputnicu.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

Komentari na vijest o Nenadu su se nizali, neki su ga podržavali, neki baš i ne, ali on ne haje jer je izgleda našao mladu, i to iz Beograda.

Poslije nekoliko dana od objavljivanja teksta, “Telegraf” je pozvao Nenada da kaže da li je uspio da pronađe ljubav svog života u tako kratkom roku. I čini se – da jeste.

“Mnogo djevojaka mi se javilo. Moram da kažem da mi se javila jedna djevojka iz Beograda, jako mi se sviđa i čekao sam pravu, mislim da je to ona. Treba da se vidimo, upoznamo i razgovaramo, a onda ćemo vidjeti šta će biti… Mislim da je ona prava”, kaže Nenad za pomenuti portal.

Podsjetimo, Nenad je za “Telegraf.rs” ispričao da iza sebe imam brak i sina.

“Razveo sam se i sin mi je kod babe i djeda, a ja sam ovdje sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cijena, ali sam spreman da platim. Vidio sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja”, kaže Nenad.

Od buduće žene ne traži mnogo, a kao kaže, obezbijediće joj život iz snova.

“Domaćin sam čovjek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženi i da će biti sve u redu. Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cijena – vidjeću”, ispričao je Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.