Prebijanje

Policija u Novom Sadu identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede. Uznemirujući snimak prebijanja dijelio se društvenim mrežama i uznemirio veliki broj korisnika.

– Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tijela, uslijed čega je on izgubio svijest, a nakon toga je oštećenom polomio obje podlaktice. Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog – rekli su iz policije.Društvenim mrežama od juče se proširio veoma uznemirujuć video snimak brutalnog prebijanja mladića koji je po svemu sudeći, preuzet sa sigurnosnih kamera. Kako smo saznali, prebijanje se odigralo u Novom Sadu, ispred kockarnice i mjenjačnice..

NOVI SAD OVIH DANA……..NEKI KOMENTAR…..I NA KRAJU VEĆ ONESVEŠĆENOM POLOMLJENE OBE RUKE

Publiée par Milosav Zondra Zupljanin sur Samedi 12 septembre 2020

Na snimku se vidi se kako krupniji muškarac krvnički tuče mladića koji je bez svjesti. Zadaje mu udarce pesnicama u glavu dok ovaj nepomično leži na zemlji. Vidi se i kako neko od prolaznika pokušava da odvoji razjarenog muškarca, ali bezuspješno. Nasilnik nakon toga doslovno lomi ruku muškarcu koji nepomično leži bez svijesti, prenosi Blic.