Booking.com

Dragana Mirković, jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvijezda, održaće veliki solistički koncert po prvi put u Sokocu, 25.juna 2022. na stadionu „Bara“.
Kako je ovaj događaj regionalnog karaktera, organizatori su obezbijedili pet autobuskih linija, i to:
LINIJA 1 – IN TURS
Rudo – Višegrad – Rogatica –
LINIJA 2 – DRINA TRANS
Zvornik – Milići – Vlasenica – Han Pijesak –
LINIJA 3 – KONDOR
Istočno Sarajevo – Pale –
LINIJA 4 – ROĆKO
Srebrenica – Bratunac – Konjević Polje – Vlasenica – Han Pijesak –
LINIJA 5 – KUNA TOURS
Foča – Goražde – Novo Goražde – Rogatica – Sokolac
“Ove autobuske linije su u saradnji sa autoprevoznicima obezbijeđene u cilju što veće bezbjednosti svih posjetilaca, kao i lakše organizacije putovanja” saopštili su organizatori.
Detalji o načinu porudžbine povratne autobuske karte biće 1.marta 2022.godine, od kada će se u pretprodaji naći ulaznice za sam koncert u ograničenom broju.
Vrhunska scenografija na stadionu „Bara“
Na glavnom stejdžu dimenzija 20 h 12 h 10 m predviđeno je između ostalog postavljanje 94 rasvjetne konzole sa 40 m² LED ekrana što garantuje vrhunsku scenografiju i video efekte. Za tehničku realizacuju ovog događaja angažovana je banjalučka kompanija „Prorent„.
Draganinom koncertu prethodiće Party za mlađi dio populacije koju će do usijanja u Warm up-u dovesti Sofija Petrović (DJ SOPHIE).
Medijski pokrovitelji ovog muzičkog događaja, na stadionu „Bara“ u Sokocu prvi put nakon 25 godina, su „DM SAT“ televizija iz Požarevca, Radio-televizija Istočno Sarajevo i portal „Sokolac-srce Romanije“.
Do poslednjeg daha!

Vezane objave