Video na kome se vidi otac koji nemilosrdno udara svoju malu ćerku kako bi je naučio da hoda razbesneo je čitav svet. Mnoge slavne i uticajne osobe podelile su video snimak sa zahtevom da pronađu tog čoveka i pozvale su UNICEF da pronađu čoveka i odvedu dete.

Ubrzo je identifikovan kao Palestinac koji živi u Saudijskoj Arabiji. Navodno su ga kolege poznavale kao neobičnu osobu koja nije ni sa kim razgovarala. Muškarac inače ima četvoro dece.

Ministar rada i socijalnog razvoja Saudijske Arabije Khaled Aba Kile objavio je na svom Tvitter profilu:

„Centar za prijavljivanje nasilja traži muškarca za koga se vidi da zlostavlja dete. Kolege sarađuju sa vlastima i pokušavaju da pronađu tog čoveka. Čovek će dobiti zasluženu kaznu. ”

Ubrzo posle toga pojavio se snimak na kome se vidi kako ga je grupa muškaraca pretukla i osvetila!

Nekoliko sati nakon što je video objavljen, na Instagramu se pojavio snimak muškarca koji opravdava njegovo ponašanje. Izjavio je da želi da nauči svoju ćerku da se tuče i dodao da je snimak star. Kako se izveštava, supruga ga je napustila pre dve nedelje i objavila snimak kako bi se osvetila. Na snimku se vidi da je devojčica sada starija.

“Zadnje dve nedelje se brinem za svoju decu. Sada nisu maltretirani. Sve je u redu. To je stari video i molio sam Boga za oproštaj. Video je napravljen kada sam imao psihičkih problema. ”

Međutim, njegova izjava izazvala je još veći bes javnosti. Veliki deo komentara je bio da ako ima psiholoških problema onda bi trebalo da bude smešten u ustanovu.

Juče ujutro, policija Saudijske Arabije objavila je na Tviteru da je muškarac uhapšen i da su mu odvedena deca.